27 syyskuuta 2011

Cosplay Eliittit?


Kun cosplayjaat sanoo itseään eliitiksi, Niin mitä se todellisuudessa oikein tarkoittaa?
Minun mielestä eliitti on ihminen joka oikeasti näkee cosplay eteen vaivaa. Puku aloitetaan ainakin kuukausi ennen tapahtumaan. He käyttävät vain alkuperäisiä lähde kuvia, EIKÄ FANIEN TEKEMIÄ KUVIA!
Mikä kankaisiin tulee niin Wannabe- elitismit manaa lakanakankaan syvimpään helvetin kolkkaan. Minusta lakana kangasta saa käyttää mutta kunhan se näyttää hyvälle.  Esim. Hetalia pukuihin sitä ei kannata käyttää mutta, jos kyseessä on esim. Hakurei Reimu joka on fandomissa köyhä papitar. (Älkää kuitenkaan paitoja tehkö valkoisesta lakanakankaasta koska se näkyy läpi!)
Jos cossaatte hahmoa jolla on kello hame, laittakaa alle alushame niin cossinne näyttää tuplasti paremmalle.

Joskus saattaa kuula porukassa cossien haukkumista. Todellinen eliitti eivät välitä kritiikistä kuten ’’Ihan paska cossi’’ siitä on ihan turha suuttua. Ottakaa mielummin parantavaa kritiikkiä vastaan ja koittakaa tekin antaa sitä toisille cossaajille. Jos haluatte tietää mitä mieltä ihmiset ovat cossistasi. älä herran jumala usko aina kavereitasi, Koska he mielistelevät 90 % varmuudella. Vaan mene vaikka Cosplay.comiin ja laita sinne Cosplay kuviasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti