28 syyskuuta 2011

Pikkuernu= Conin räyhähenki?

Pikkuernut... Keitä ne ovat?
Minusta pikkuernu on hieman laaja käsite. Mutta! Jos aletaan miettiä ja verrataan ”eliitteihin”. Niin pikkuernut ovat vain coneissa pyöriviä räyhähenkiä, jotka huutelevat miten ihQ heidän lempisarjansa ovat (hyvänä esimerkkinä Hetalia ja Naruto, vaikka pidän molemmista sarjoista (jotenkuten). Voisi jopa sanoa että he kuivapanevat muita cossaajia.
Sitten on niitä pikkuernuja, jotka ovat kaiken aikaa ”UUiiihh Sasuke on niin KAWAIIII DESU NEEE! <3’’
Eikö sitä lempihahmoaan voisi ilmaista eri tavalla? Kuten esim. cossilla?
Ei sitä tarvitse huutaa koko kansalle.
Kyllähän sen muutenkin huomaa, mistä sarjasta pitää, tai hahmosta.

Eri ihmisillä on kuitenkin oma käsitys näistä ”pikkuernuista”.. Jotkut sanovat, että kaikki alle 18 ovat heitä, joillekin taas kaikki Naruto /Hetalia /TokyoMewMew yms. fanit ovat näitä pikkuernuja.
Minun mielestä hän on pikkuernu jotka käyttäytyy coneissa kuin 5-vuotiaat. sarjat mistä tykkää, ei ratkaise, eikä myöskään ikä. Vaan käyttäytyminen. Minusta pikkuernu voi olla 20 v. nainen joka pitää itseään eliittinä, mutta käyttäytyy kuin mikäkin kakara on pikkuernu.
Tosin tällaiselle ernulle voisi antaa oman nimikkeen… hmm.. Pälliernu.

Joten! Aiheeseen liittyvä pyyntö. Ihmiset, olkaa kilttejä, älkääkä käyttäytykö coniessa kuin mitkäkin 5-vuotiaat lapset. Eläkää ihmisiksi ja älkää tehkö kellekkään mitään mitä sinä et haluaisi heidän tekemän sinulle,
Esim. hypätkö selkään salaa. Joillain ihmisillä voi olla oikeasti huono selkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti